120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danú kategóriu

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Ostatné
Viac... Menej
Filter

Vďaka výpredaju detského oblečenia môžete získať vybrané kúsky za atraktívne ceny. Slevy na detské oblečenie dosahujú až 80 %. Za príťažlivú cenu si môžete zakúpiť ponožky, nohavičky, slipy, trenky alebo boxerky. Urobte svojim deťom radosť spodným prádlom v žiarivých farbách. A čo im vyčarí nefalšovaný úsmev na tvári? Spodné prádlo s veselými po...

Vďaka výpredaju detského oblečenia môžete získať vybrané kúsky za atraktívne ceny. Slevy na detské oblečenie dosahujú až 80 %. Za príťažlivú cenu si môžete zakúpiť ponožky, nohavičky, slipy, trenky alebo boxerky. Urobte svojim deťom radosť spodným prádlom v žiarivých farbách. A čo im vyčarí nefalšovaný úsmev na tvári? Spodné prádlo s veselými potlačami. Ako by bolo s maškrtami, postavičkami z rozprávok alebo komiksovými obrázkami?

Výpredaj detského tovaru

Z akého detského oblečenia so zľavou si môžete vyberať? Pre chlapcov sme pripravili nohavičky, boxerky aj slipy v klasickom jednofarebnom prevedení, ale aj so štýlovými potlačami. Čo tak prúžky, kocky, netopiere alebo Tlapková patrola? Pre dievčatká sú pripravené bavlnené nohavičky s obrázkami Minnie, panenkou Barbie alebo so potlačami zvieratiek. Ponožky pre chlapcov aj dievčatá sú dostupné v dlhom aj krátkom variante. Môžete si vybrať medzi športovým a klasickým prevedením. Aj ponožky majú hravý a príťažlivý dizajn.

Na čo dbať pri výbere

Pri výbere lacného detského prádla a oblečenia dbajte na výrobné materiály, strihy a správnu veľkosť. Ponožky sa nesmú sťahovať, ale zároveň v nich musia mať prsty dostatok priestoru. Kotník sa v nich nesmie škrtiť. U chlapčenských boxeriek a nohavičiek požadujte vsadený elastický pás, ktorý je príjemný, neťlačí a udržuje spodné prádlo na svojom mieste. Dievčenské nohavičky nesmú odierať slabinkovú časť nohy. Zakončenie gumičkou nesmie spôsobovať otlaky. Vyberajte spodné prádlo, ktoré je vyrobené najmä z bavlny, prípadne z bavlny a elastánu, ktorý mu dodáva pružnosť. V týchto materiáloch sa citlivá detská pokožka cíti šťastná.

Čo sú zvýhodnené balenia

Ak chcete oblečenie pre deti poobzerať lacnejšie, zaujmú vás zvýhodnené balenia spodného prádla. V balení zvyčajne nájdete tri a viac kúskov, ktoré sú buď rovnaké, alebo sa odlišujú dizajnom. Kúpa spodného prádla vo výhodnom sete vás vyjde lacnejšie, ako keby ste kupovali jednotlivo.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1 - 30 z 217 položiek
na stránku
1 - 30 z 217 položiek

98% hodnotenie
1 347 recenzií