120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danú kategóriu

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Ostatné
Viac... Menej
Filter

Láka vás čierna spodná bielizeň? Zabudnite na predsudky, že je to farba smútku. Čierna spodná bielizeň je nadčasová, elegantná a zmyselná. Budete sa v nej cítiť skvele, či už športujete, ste na dôležitom obchodnom stretnutí, v divadle alebo len tak leňošíte doma. Čierna spodná bielizeň je výhrou aj pre deti a ich rodičov. Na čiernej farbe sa tot...

Láka vás čierna spodná bielizeň? Zabudnite na predsudky, že je to farba smútku. Čierna spodná bielizeň je nadčasová, elegantná a zmyselná. Budete sa v nej cítiť skvele, či už športujete, ste na dôležitom obchodnom stretnutí, v divadle alebo len tak leňošíte doma. Čierna spodná bielizeň je výhrou aj pre deti a ich rodičov. Na čiernej farbe sa totiž škvrny len tak ľahko neobjavia. Nezabudnite však, že čierna sa nehodí pod svetlé oblečenie. V takom prípade si radšej vyberte bielu spodnú bielizeň. Vyhnete sa tak najčastejšiemu módnemu omylu.

Čierna spodná bielizeň pre mužov, ženy a deti

Čierne trenírky a boxerky by nemali chýbať v pánskom šatníku. Okrem toho, že je čierna praktická, pôsobí príťažlivo aj na nežnejšie pohlavie. Čierna farba pánskej spodnej bielizne odkazuje na autoritu, moc a eleganciu. Dámy si môžu vybrať z čiernych podprseniek, nohavičiek, táng a zvodných braletiek. Dámska spodná bielizeň v čiernej farbe je vhodná na bežné nosenie, ale aj na intímne chvíle. Stačí siahnuť po tom správnom materiáli. Zatiaľ čo prírodné materiály, ako je bavlna, organická bavlna alebo bambus, sú najpohodlnejšie na každodenné nosenie, luxusná a zvodná spodná bielizeň by mala byť vyrobená zo saténu a ľahkých syntetických materiálov. Stavte na kombináciu s čipkou a premeníte sa na bohyňu spálne.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

31 - 60 z 680 položiek
na stránku

98% hodnotenie
1 347 recenzií