120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danú kategóriu

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Ostatné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičky
Viac... Menej
Filter

Hľadáte praktickú spodnú bielizeň pre deti? Siahnite po čiernej detskej spodnej bielizni. Výhodou čiernej farby je, že skryje naozaj veľa. Deti sú ako vrece bĺch. Chvíľu neposedia a špinavé oblečenie a spodná bielizeň sú na dennom poriadku. Len si spomeňte, keď prídu z vonku, vyzujú si topánky a vy uvidíte ponožky, ktoré boli ešte ráno žiarivo b...

Hľadáte praktickú spodnú bielizeň pre deti? Siahnite po čiernej detskej spodnej bielizni. Výhodou čiernej farby je, že skryje naozaj veľa. Deti sú ako vrece bĺch. Chvíľu neposedia a špinavé oblečenie a spodná bielizeň sú na dennom poriadku. Len si spomeňte, keď prídu z vonku, vyzujú si topánky a vy uvidíte ponožky, ktoré boli ešte ráno žiarivo biele alebo farebné! Ušetrite si nervy a kúpte deťom čierne detské ponožky. Aj keď sa na nich po vypraní objaví škvrna, nebude to vidieť. A vedeli ste, že deti považujú čiernu farbu za farbu dospelých? Urobte im radosť čiernou dievčenskou alebo chlapčenskou spodnou bielizňou. Budú sa cítiť hrdo!

Pohodlný strih a príjemné materiály spodnej bielizne v čiernej farbe

Alfou a omegou detskej spodnej bielizne je kvalitný výrobný materiál a dokonalý strih. Pokiaľ ide o materiál, vyberajte si predovšetkým ten prírodný. Ideálna je 100 % bavlna alebo kombinácia s elastanom. Zmes bavlny a elastanu sa používa najmä pri šití čiernych detských boxeriek a nohavičiek. Zabezpečí, že spodná bielizeň dokonale priľne k telu. Pri čiernych detských trenírkach dbajte na elastický pás, ktorý zabezpečí, aby sa trenírky nezošmykli. Elastická guma musí byť dostatočne široká a nesmie škrtiť ani škriabať. Pri dievčenských nohaviciach sa zamerajte na gumu okolo stehien. Mali by kopírovať nohu dieťaťa, ale nemali by byť tesné ani zbytočne voľné.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1 - 14 z 14 položiek
1 - 14 z 14 položiek

98% hodnotenie
1 347 recenzií