120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Výhodný štvrtok
Oslavujeme narodeniny! Zľavy až 80 %
Výhodný štvrtok

Filtrujte danú kategóriu

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Ostatné
Viac... Menej
Filter

Táto kategória je skutočne univerzálna. Nájdete v nej českú spodnú bielizeň, ale aj spodnú bielizeň svetových značiek. Vyberať môžete zo spodnej bielizne na špeciálne príležitosti, napríklad na šport. A čo tak oblečenie pre ženy a mužov, ktorých je poriadny kus? Pre tých sme pripravili nadmerné veľkosti, napríklad až s 10XL. Chcete pyžamo, bieli...

Táto kategória je skutočne univerzálna. Nájdete v nej českú spodnú bielizeň, ale aj spodnú bielizeň svetových značiek. Vyberať môžete zo spodnej bielizne na špeciálne príležitosti, napríklad na šport. A čo tak oblečenie pre ženy a mužov, ktorých je poriadny kus? Pre tých sme pripravili nadmerné veľkosti, napríklad až s 10XL. Chcete pyžamo, bielizeň z merino vlny alebo bezšvovú spodnú bielizeň? Všetko, čo si len dokážete predstaviť, nájdete v jednej kategórii. A to ako pre dámy, tak pre pánov aj deti.

Bielizeň s veselými motívmi alebo niečo iné?

Čo sa týka spodnej bielizne, ponúkame takú, ktorá je vašej pokožke najpríjemnejšia. Ideálna je samozrejme bavlna s prímesou elastanu, vďaka ktorému je bavlna pružná a dokonale skopíruje vaše krivky. Je vhodná aj na športovanie, ale ak sa veľmi potíte, siahnite radšej po športovom prádle z merino vlny alebo z rýchloschnúcich umelých materiálov. Pod priliehavé oblečenie je najlepšie nosiť bezšvové alebo neviditeľné spodné prádlo.

Chcete zlepšiť svoj spánok? Spite v pohodlných bavlnených pyžamách, ktoré nikde netlačia a nechajú vás nerušene odpočívať. A nezabudnite sa prikryť perinou navlečenou do obliečky zo 100% bavlneného saténu. V zime vás zahreje, v lete ochladí. Preskúmajte našu bohatú ponuku spodnej bielizne, oblečenia a ďalších doplnkov.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

2371 - 2400 z 3448 položiek
na stránku

98% hodnotenie
1 334 recenzií