120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Čištěnie skladu zľavy až 80 %
Oslavujeme narodeniny! Zľavy až 80 %
Výhodně balenia

Filtrujte danú kategóriu

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Ostatné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičky
Viac... Menej
Filter

Urobte radosť sebe aj svojmu partnerovi a vpustite do svojej šatníkovej skrine zbrusu nové spodné prádlo. Na každodenné nosenie sa hodia dámske nohavičky z umelých vlákien alebo viskózy, zatiaľ čo pre špeciálne príležitosti je ideálna spodná bielizeň zo saténu. Na šport zvoľte dámske nohavičky z merino vlny, ktorá dobre saje pot a nezapácha. Po...

Urobte radosť sebe aj svojmu partnerovi a vpustite do svojej šatníkovej skrine zbrusu nové spodné prádlo. Na každodenné nosenie sa hodia dámske nohavičky z umelých vlákien alebo viskózy, zatiaľ čo pre špeciálne príležitosti je ideálna spodná bielizeň zo saténu. Na šport zvoľte dámske nohavičky z merino vlny, ktorá dobre saje pot a nezapácha. Pokiaľ máte citlivejšiu pokožku, odporúčame obliecť spodnú bielizeň z bavlny alebo bambusových vlákien.

Čo je to viskóza?

Viskóza je materiál vyrobený z celulózy, podobne ako bavlna, ľan alebo konope. Tkanina vyrobená z viskózy je veľmi príjemná na nosenie a mäkká na dotyk. Je ľahká, vzdušná, chladí a skvele sa tak hodí na leto. Spodná bielizeň z viskózy si zachováva svoju farbu i tvar, a to aj po mnohých praniach. Na rozdiel od iných materiálov sa viskóza nežmolkuje a netvorí sa v nej statická elektrina, takže nepriťahuje smietky a chlpy.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1 - 20 z 20 položiek
1 - 20 z 20 položiek

98% hodnotenie
1 334 recenzií