120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Čištěnie skladu zľavy až 80 %
Oslavujeme narodeniny! Zľavy až 80 %
Výhodně balenia

Filtrujte danú kategóriu

Veľkosť
Viac... Menej
Značka
Viac... Menej
Multipack
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Česká značka
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Typ
Viac... Menej
Druh gumy
Viac... Menej
Ostatné
Viac... Menej
Dĺžka nohavičky
Viac... Menej
Filter

Jednoduchých tielok nie je v mužskom šatníku nikdy dosť. Klasikou je pánske tielko v bielej alebo čiernej farbe, ktoré sa hodia pod košeľu a priesvitné tričko. Vyraziť v ňom ale môžete aj na pláž alebo do posilňovne a v kombinácii so spodnou bielizňou sa v ňom aj pohodlne vyspíte. S prehľadom tak nahradí klasické pánske pyžamo, ktoré zo šuflíka...

Jednoduchých tielok nie je v mužskom šatníku nikdy dosť. Klasikou je pánske tielko v bielej alebo čiernej farbe, ktoré sa hodia pod košeľu a priesvitné tričko. Vyraziť v ňom ale môžete aj na pláž alebo do posilňovne a v kombinácii so spodnou bielizňou sa v ňom aj pohodlne vyspíte. S prehľadom tak nahradí klasické pánske pyžamo, ktoré zo šuflíka vytiahnete zas až v zimných mesiacoch.

Kvalitný materiál je základ

Spodná bielizeň a oblečenie z kvalitných a príjemných materiálov tvoria základ každého šatníka. Stavte na bavlnu, prírodný materiál, ktorý je vhodný aj pre citlivú pokožku, dobre saje pot, je príjemný na dotyk a nevadí ani alergikom. Často sa používa v kombinácii s ďalšími vláknami, najčastejšie s elastanom alebo polyesterom. Tým sa zlepšuje odolnosť, predlžuje životnosť a zvyšuje elasticitu oblečenia, čo vedie k väčšiemu pohodliu pri nosení.

Zobraziť viac

Top

Najpredávanejšie

Najlepšie hodnotené

Najnovšie

Najlacnejšie

Najdrahšie

1 - 1 z 1 položky
1 - 1 z 1 položky

98% hodnotenie
1 334 recenzií