120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Víkendový výprodej
Zľavy až 80 %
Black Friday

Pozor len pre odvážnych: Najpodivnejšie nohavičky sveta

Uverejnené: 03.03.2021
Kategórie: Spodná bielizeň

Výrobcovia dámskej spodnej bielizne sa neustále niečím predháňajú. Na tom by nebolo nič zlé. Ovšem kým svetlo sveta neuvidí naozaj bizarné kúsky, ktoré sú všetkým len na smiech. Ale kto vie, možno si svojho spotrebiteľa nájdu. Aby sme vopred nevšedné spodné prádlo nezatracovali, urobte si na neho názor sami.

Stojí neviditeľná spodná bielizeň skutočne za to?

Vyzerá to, že sexy spodná bielizeň dostala nový rozmer. Výrobca Baba prišiel s neviditeľnými nohavičkami, pod ktorými skutočne nič neschováte. Sú totiž kompletne vyrobené iba z niekoľkých priehľadných silikónových pásikov, z ničoho iného. Áno, presne z tých silikónových pásikov, ktoré sa používajú u podprseniek miesto ramienok v prípade, že nie je žiaduce, aby boli farebné ramienka na prvý pohľad okamžite vidieť. Každá žena, ktorá je alebo bola nútená použiť, veľmi dobre vie, že nie sú práve úplne komfortné. Aj napriek tomu majú priehľadné silikónové ramienka pre podprsenky svoj zmysel. Aký ale spočíva zmysel týchto dámskych nohavičiek? Pre pobavenie alebo na romantické chvíľky by sa možno hodili. Vziať si je ale treba do posilňovne, alebo kamkoľvek inam, kde sú spoločné šatne, naozaj neodporúčame.

Zdroj: https://www.glamour.com/story/least-sexy-underwear

Nohavičky cez jeden bok

Dámske tangá už sú asi okukané, pretože sa na trhu so spodnou bielizňou objavili tangá, ktoré sa vymykajú vo všetkých smeroch. Jedná sa o neobvyklé nohavičky s atypickým obvodom. V prednej časti zakrývajú len to najnutnejšie a dozadu prechádzajú len vďaka úzkemu pruhu látky na jednom boku. Medzi zadkom sa tak musia naozaj nepríjemne zarezávať. Navyše hrozí, že spadnú. Na rozdiel od iných crazy nohavičiek ale o tieto nezostanú ochudobnení ani muži. Možno ich totiž zakúpiť aj v pánskom prevedení.

Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/moda/nejpodivnejsi-panske-pradlo.A131115_160832_styl_brv

Nohavičky, ktoré vytvoria ťavie prsty

Zdá sa, že "ťaví palec", "zárez" alebo anglicky "camel toe", nie je v dnešnej dobe až taký trapas ako kedysi. Alebo si to aspoň myslia predajcovia nohavičiek, ktorých úlohou je, aby ženské pysky čo najviac vynikli. Tento trend sa prvýkrát objavil v Japonsku v roku 2017 a najprv zožal salvu posmeškov. Dnes sa k nemu vracajú mnohé celebrity zastávajúci fenomén body positivity. Možno na tom svoj podiel majú aj čím ďalej častejšie chirurgickej úpravy ženských intímnych partií. Nech je tomu ale akokoľvek, jedno je isté - akonáhle na seba bedrové nohavičky camel toe oblečiete, verte, že sa stanete stredobodom pozornosti! Zohnať ich môžete aj ako čipkované nohavičky.

Zdroj: https://explore.newsner.com/fake-camel-toe-underwear-women-panties-wardrobe-malfunction-trends

Džínsové nohavičky pre odvážnych

Ďalším príliš nepodareným kúskom sú džínsové nohavičky tzv. "Janties" alebo "Junderwear", ktoré majú najčastejšie strih do pása alebo braziliek. Najprv sa objavili na parížskom Fashion Weeku od značky Y / project a myslené boli ako "nohavičky na nohavičky". Teda aspoň v to všetci prítomní dúfali. Nohavičky sa nedočkali žiadnych kladných ohlasov, a príliš tomu neprispela ani ich cena, ktorá bola až smiešne vysoká. Cena džínsových nohavičiek sa pohybuje okolo 300 dolárov. Ak sa vám ale páčia, proti gustu žiaden dišputát. Len urobíte lepšie, keď vezmete staré džínsy a odstrihnete im nohavice. A aby ste si svoje intímne partie od džínsov neodreli, určite si pod ne nezabudnite obliecť aspoň športové nohavičky.

Zdroj: https://www.maxim.com/style/jean-panties-2019-4

Spodné prádlo pre dvojice

Tato spodná bielizeň vám možno na prvý pohľad vyrazí dych. Obzvlášť ak ho objavíte v zloženom stave. V takom prípade totiž budete možno vydesení množstvom otvorov na nohy, lebo ich na veselých nohavičkách objavíte namiesto dvoch rovno štyri. Tieto crazy nohavičky totiž slúžia pre vás a vášho partnera. Aby ste ich mohli nosiť, musíte sa do nich obliecť obaja naraz. Akonáhle sa do nich nasúkate, určite si užijete veľa zábavy a intímnych chvíľ. Inak sú ale nohavičky prakticky nepoužiteľné. Podľa nás je preto oveľa lepšie, keď sebe i svojmu partnerovi zaobstaráte párové trenírky - to znamená pánske a dámske trenky s rovnakým motívom. Vďaka nim svoj vzťah vkusným spôsobom okoreníte a užijete si rovnako veľa srandy.

Zdroj: https://my-test-11.slatic.net/p/69fc193ba015da16e0b5cce813ebe823.jpg_720x720q80.jpg_.webp

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií