120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Zľavy až 80 %
Výhodný štvrtok

TRENÍRKY, ALEBO BOXERKY? ...

Uverejnené: 11.03.2021
Kategórie: Spodná bielizeň

Aj keby ste neboli zrovna odborníci cez všetky spodky sveta, môžete mať aspoň prehľad o tom, čo nosíte. No nie? A ak tápate v termínoch ako trenírky, boxerky, slipy, jocks, alebo dokonca tangá, mal by vás tento článok aspoň ľahko zasvätiť do tajov pánskych treniek.

TRENÍRKY

Pre väčšinu chlapov dnešného sveta, sú trenírky alfou a omegou šuplíku so spodnou bielizňou. Je to presne ten kúsok bielizne, ktorý sa vám našuchorí ranným vánkom z práve otvoreného okna. Voľná ​​nohavica je voľbou vysokého percenta českých a slovenských chlapov, a to z mnohých dôvodov. Tie najlepšie vlastnosti, ktorých sa u trenírok môžeme tešiť sú:

+ voľnosť;

+ pohodlnosť;

+ príjemný materiál (v úplnej väčšine je materiálové zloženie od 95% do 100% bavlny);

+ vďaka lepšiemu vetraniu (v podstate chladeniu) sú zdravotne najvhodnejšie.

Voľným pánskym trenýrkám zasvätíme v blízkej dobe článok, ktorý sa bude venovať širokým a pre vás možno netušeným možnostiam, ktoré tento malý, no dôležitý kúsok oblečenia ponúka ;)

BOXERKY

Aj keď sa v tomto prípade jedná o pánsky kus spodnej bielizne, volilo by ho deväť žien z desiatich. Ani nie kvôli tomu, že by sa mali lepšie žehliť, ale hlavne preto, že je v nich chlap proste tak nejako viac sexy. Boxerky majú nielen tesné nohavičky, ale v podstate sú tesné celé. Aby bolo kam to naše nádobíčko uložiť, nájdeme u boxeriek takú malú anatomicky tvarovanú izbičku, ktorá drží všetko na mieste. Pre športovcov a milovníkov úzkych nohavíc sú boxerky jasná voľba. A okrem toho, že ste v boxerkách na zožratie, je tu hneď niekoľko dôvodov pre:

+ obrovský výber materiálov;

+ funkčné a športové varianty;

+ obrovský výber strihov;

+ vojdú sa do každých nohavíc;

+ sedia ako uliate;

A pretože zažívajú boxerky celosvetový boom a sú stále obľúbenejšie, chystáme ďalšiu nálož informácií ohľadom strihov, materiálov a noviniek.

SLIPY

Ozajstní fajnšmekri, ktorí si nepotrpia na trendy a predsudky, to sú sliponosiči. Názorov typu "Čo by na to povedali chlapci v šatni!" sme už počuli niekoľkokrát, ale priznajme si, nosili sme ich celé detstvo a nie je to zas taká hrôza. U slipov je najdôležitejšie vybrať správny strih a veľkosť. Potom už si môžete vychutnávať ten pocit blaženosti z maximálnej podpory s minimálnym kúskom čohosi na sebe a bez otravného zhrňovania nohavičiek.

+ úsporné

nezhŕňajú sa

+ často nižšia cena

JOCKSY

Že ste ešte nepočuli o "džoksoch"Tento maličký kúsok spoznajú hlavne muži, ktorí sa toho neboja. Kúsok látky kryje len to najnutnejšie, a na zvyšok vám musí stačiť pár šnúrok na zadku. Aj napriek minimalizmu tohto spodku je strihov, farieb a riešení veľa a môžete sa v nich dosť vyblázniť. Tí, čo raz skúsili, si je väčšinou nemôžu vynachváliť, ale chce to odvahu. Prečo mať aspoň jedny jocks doma? Odpoveď:

+ originálne riešenie;

+ minimum látky;

+ úspora miesta;

+ maximálne vzdušná zadná časť;

+ nemôžete ich "preprdieť".

TANGÁ

Posledné a pre nás trochu bizarnou kategóriou sú pánske tangá. Nechceme byť úzkoprsí, ale povedzme si to na rovinu, kto z chlapov by chcel mať šnúru zarezanú až tam ?! A predsa sa nájdu takí, ktorí na túto variantu nedajú dopustiť. Borat, zástupca všetkých tangistov sveta, fenomén zarezania šnúry povzniesol na vyšší level, takže chlapci ... choďte do toho! ;) Pretože:

+ pobavíš chlapcov v šatni;

+ máš sexi zadok ;)

Tak čo? Máte v tom jasno? My áno, a čoskoro sa podelíme o ďalšie cenné výsledky nášho bádania na poli treniek. Predsa len je to veda, páni, a my chceme pre naše pýchy a zadnice len to najlepšie!

KK

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií