120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Výhodný štvrtok
Zľavy až 80 %
Výhodný štvrtok

Nažhavte sa partnerskou masážou. Budete sa diviť!

Uverejnené: 01.11.2021
Kategórie: Spodná bielizeň

Chýba vám vo vzťahu vášeň a romantika? Skúste ju opäť priviesť k životu domácou masážou, vďaka ktorej svojho partnera spoznáte zase o niečo lepšie. Stavíme sa, že intímna atmosféra, vzájomné dotyky a zvodné prádlo ani jedného z vás nenechá chladným!

Prečo vyskúšať partnerskú masáž

Erotická masáž možno na prvý pohľad pôsobí ako dômyselná predohra, okrem toho má ale celý rad benefitov. Pozitívne pôsobí na celkové zdravie, imunitu a psychickú pohodu a preukázateľne posilňuje partnerský vzťah. Partnerská masáž môže byť napríklad skvelé prekvapenie pre vášho miláčika na Valentína.

Uľavuje od stresu a napätia

Dobiehanie pracovných povinností, nedorozumenie s kolegom alebo rodinné problémy? Nech už vás cez deň postretlo čokoľvek, jemná masáž dokáže zo svalov odstrániť nahromadené napätie a priviesť vás na iné myšlienky. Ak aj vášho partnera trápi v poslednej dobe stres, doprajte masáž aj jemu.

Posilňuje imunitný systém

Masáže uľavujú nielen od bolesti svalov a kĺbov, ale navyše zlepšujú prekrvenie organizmu, podporujú vyplavovanie toxínov a posilňujú obranyschopnosť tela. Nehovoriac o pozitívnom pôsobení na duševnú rovnováhu a celkové psychické zdravie.

Prehlbuje puto medzi partnermi

Pri partnerskej masáži sa do tela vyplavujú nielen endorfíny, hormóny šťastia, ale aj oxytocín, hormón lásky. Práve ten je zodpovedný za prehlbovanie láskyplného puta medzi partnermi.

Umožňuje vám lepšie sa navzájom spoznať

Vzájomné dotyky a nežné láskanie vám umožňujú lepšie sa navzájom spoznať - využite to na maximum a pri masáži spolu komunikujte. Ak ste v úlohe maséra, pýtajte sa svojho partnera, čo je mu príjemné. Zaujímajte sa o jeho priania, túžby a predstavy a snažte sa ich uviesť do reality. Možno budete prekvapení, čo všetko sa o svojom partnerovi dozviete.

Funguje ako zmyselná predohra

Intímna masáž nemusí nutne viesť k sexu, určite je ale ideálnou predohrou. Počas masáže sa začnite pomaly vyzliekať, až nakoniec zostanete úplne nahí alebo vo zvodnom prádle.

Muža zaručene vzruší pohľad na partnerku v dámskej košieľke alebo sexy súprave zloženej z čipkovaných nohavičiek a podprsenky, podväzkov a priesvitného županu. Čím viac kúskov žena oblečie, tým dlhšie bude jej partner čakať, než ju konečne uvidí úplne nahú, a jeho vzrušenie porastie.

Nenechajte sa ale pomýliť - aj pánske spodné prádlo dokáže navodiť erotickú atmosféru. Najprv si ale zistite, čo príde vzrušujúce vašej partnerke. Nie každá totiž dokáže predýchať pánske slipy!

Veľkolepé prípravy na masáž

K masáži môže samozrejme dôjsť celkom spontánne - napríklad pri sledovaní obľúbeného televízneho seriálu alebo chvíľu pred zaspaním. Ak si ju však naplánujete dopredu, budete sa mať na čo tešiť.

Zvoľte si preto s partnerom či partnerkou konkrétny večer, počas ktorého sa budete venovať jeden druhému, a vyhraďte si na seba dostatok času. Nalaďte sa na spoločne strávené chvíle romantickou večerou pri sviečkach alebo kúpeľom v horúcej vani. Tesne pred masážou rozložte na posteľ alebo pohovku čisté osušky, aby ste zamedzili mastným škvrnám od masážneho oleja.

Spoznajte zásady partnerskej masáže

Partnerská masáž má prispieť k prehĺbeniu vášho vzťahu, navodiť intímnu atmosféru a opäť vo vás zapáliť erotické napätie. Ako taká má svoje špecifiká, o ktorých by ste mali vedieť skôr, než sa pustíte do masírovania.

  • Aktivitu vyvíja len jeden z dvojice, druhý prijíma masáž úplne pasívne. Následne si môžete úlohy vymeniť.

  • Než začnete s masážou, masážny olej najprv rozohrejte v rukách.

  • Počas masírovania sa neponáhľajte. Doprajte sebe aj partnerovi dostatok času a spoznajte dôkladne všetky jeho zákutia.

  • Postupujte od menej intímnych miest k tým intímnejšom. Začínajte ľahučkými dotyky, neskôr je možné trošku pritlačiť. Avšak iba tak, aby masáž bola partnerovi príjemná.

  • K masáži nemusíte používať iba ruky. Čo tak vziať si na pomoc pery, chodidlá alebo napríklad prsia? Fantázii sa medze nekladú.

Sexy masáž pre mužov: Ako nažhaviť svojho partnera?

Než pristúpite k samotnej masáži, stlmte v miestnosti svetlá, zapáľte sviečky, pustite relaxačnú hudbu a ak chcete, oblečte si sexi tangá a podprsenku. Nechajte partnera, nech sa položí na brucho, a obkročmo si na neho sadnite. Následne si v dlani rozohrejte masážny olej a začnite ho rozotierať po partnerovom chrbte. Masírujte pomalými pohybmi od zadku až po ramená a späť.

Čas od času muža pošteklite a rukami prejdite až na jeho zadoček a do oblasti slabín. Akonáhle má dostatočne naolejovaný chrbát, môžete sa po ňom ľahko a veľmi pomaly skĺznuť. Pokojne na seba nalejte trochu oleja tiež, ideálne tak, aby vás partner mohol sledovať v zrkadle.

Teraz prichádza na rad samotný zadoček. Premiestnite sa k parnterovi tak, aby ste sa nachádzala po jeho boku a on na vás pohodlne dosiahol rukou. Pokojne ho vyzvite, nech vás hladí na zadočku, a vy sa zatiaľ venujte vnútornej strane jeho stehien. Jedná sa o veľmi vzrušivé, ale mnohokrát tiež šteklivé miesto, nebojte sa preto mierne pritlačiť.

Nakoniec nechajte partnera, aby sa pretočil na chrbát a pokračujte v masáži. Partner vás teraz môže pohodlne sledovať, tak to využite a predveďte sa mu vo svojom najzvodnejšom dámskom prádle.

Sexy masáž pre ženy: Ako rozvášniť svoju partnerku?

Príprava by mala predchádzať každej relaxačnej masáži, pokiaľ sa ale chystáte masírovať svoju partnerku, pristúpte k nej skutočne dôkladne. Snažte sa o to, aby si nasledujúce romantické chvíle užila, uvoľnila sa a prestala myslieť na každodenné povinnosti.

Rozhodne nezabudnite zapáliť sviečky, zapnúť partnerkinu obľúbenú hudbu a kvapnúť pár kvapiek éterického oleja do aromalampy. Pripravte tiež miesto, kde budete partnerku masírovať - ​​drahé obliečky, deky a vankúše dajte bokom, namiesto nich rozprestrite čisté a nahriate uteráky.

Akonáhle je všetko prichystané, nájdite si pohodlnú polohu a začnite s masážou partnerkinho chrbta a šije. Na telo jej naneste zahriaty masážny olej a jemnými, pomalými pohybmi ju masírujte od zadku smerom k ramenám. Nezabudnite ale ani na zadoček, boky a prsia.

Nebojte sa zájsť prstami do vlasov (samozrejme len v prípade, že to žene nevadí - predsa len máte ruky od oleja) a mierne potiahnuť. Akonáhle cítite, že je tá pravá chvíľa, posuňte sa po partnerkinom tele o niečo nižšie - zamerajte sa na jej zadoček, stehná a pozornosť venujte aj chodidlám, kde sa ukrýva celý rad reflexných bodov.

Vo vhodnej chvíli ženu pretočte na chrbát a pokračujte tam, kde ste prestal. Nechajte sa viesť svojou intuíciou, všímajte si partnerkiných reakcií a prispôsobujte tomu svoje dotyky.

Po masáži si povedzte svoje dojmy

Ak párovú masáž skúšate prvýkrát, môže sa stať, že úplne nesplní vaše očakávania. Pristupujte k nej preto skôr ako k hre, počas ktorej sa s partnerom vzájomne spoznávate a zisťujete, čo sa vám páči a čo naopak nie je vaša šálka kávy.

Svoje poznatky si ale nenechávajte pre seba a povedzte ich po masáži svojmu partnerovi. Sústreďte sa na to pozitívne a ak sa vám niečo vyložene nepáčilo, buďte konkrétny, aby partner vedel, že sa kritika netýka jeho osobne.

Čím si partnerskú masáž spestriť?

Párovú masáž si môžete spestriť napríklad hrejivým masážnym gélom, aromaterapiou alebo erotickými hračkami. Zapojte fantáziu a splňte sebe aj partnerovi tie najtajnejšie sny.

Kto maže, ten jede

Bez kvalitného oleja sa nezaobíde žiadna masáž, nieto tá erotická. Pre istotu vyberajte čisté, jednodruhové oleje určené na masírovanie, pri ktorých nehrozí riziko alergickej reakcie. Opatrní buďte s hrejivým olejom, ktorého účinok nemusí byť každému príjemný.

Obklopte sa vôňami

Pre ešte väčšie uvoľnenie a navodenie romantickej atmosféry odporúčame použiť pár kvapiek éterického oleja, ktorý nakvapkáte do aromalampy. Rozvoňajte miestnosť jazmínom, levanduľou, santalovým drevom alebo ružou. Tá spoločne s bergamotom a muškátom prehlbuje puto medzi partnermi.

Vezmite si na pomoc erotické hračky

Párovú masáž posuniete na úplne inú úroveň, ak si pripravíte pár vhodne zvolených pomôcok. Čo takto zaviazať svojmu partnerovi oči šatkou alebo mu na oči nasadiť škrabošku, nech si môže dosýta vychutnať každý váš dotyk? Nebojte sa použiť ani pikantné hračky - pierko, plyšové putá alebo napríklad bičík.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií