120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

Tipy na vianočné darčeky pre mužov: pohodlné spodné prádlo

Uverejnené: 26.11.2020
Kategórie: Spodná bielizeň

Muži milujú praktickosť a pohodlie. Podľa čoho vyberať, aby ste si ich získali? Váš partner určite ocení mäkké darčeky v podobe príjemných bavlnených treniek alebo boxeriek, ktoré navyše budú v jeho obľúbenom dizajne. Kamarátovi a členom rodiny zase urobia radosť originálne ponožky či pyžama. Potom už stačí len trafiť sa pánom do vkusu a tiež do veľkosti.

Značkové modely

Mužom, ktorí dbajú o svoj zovňajšok a potrpia si na luxus, vyberte niektorý z modelov od značiek Calvin Klein alebo Tommy Hilfiger. Značkové trenírky sú síce drahšie, ale za trendy dizajn a dokonalý komfort stojí za to si priplatiť. Navyše patrí medzi najobľúbenejšie darčeky, chybu s nimi rozhodne neurobíte. A skvelý tip máme aj pre milovníkov lokálnych produktov, vysokou kvalitou a cool motívmi sa môže pochváliť aj spodné pre mužov od českej značky Styx.

Obľúbené motívy a strihy

Darčeky pre mužov sa najlepšie vyberajú podľa ich záľub. Máte doma psíčkarov alebo milovníka jednorožcov? Potom ho určite poteší trenky s týmto motívom. Nie všetci páni si ale na také vtipy potrpia, ak si nie ste istá, že mu urobia radosť, stavte skôr na jednofarebnú klasiku.

 

Boxerky, trendy alebo slipy?

Hovorí sa, že ženám sa na mužoch najviac páči upnuté boxerky a páni preferujú voľnosť trenírok, ale dnes už to tak celkom neplatí. Niekto má v obľube napríklad aj dnes nie práve moderné slipy. Menším mužom tento strih opticky predlžuje nohy a lichotí aj vyrysovanými postavám. Športovci si zase v poslednej dobe veľa obľúbili tzv. Jocks, v ktorých sa skvele behá aj cvičia, majú podobný strih ako tangá, ale sú oveľa pohodlnejšie. Komfort pri nosení je navyše z veľkej časti daný aj materiálom a správnou veľkosťou, nie len strihom. Správnu veľkosť si teda radšej nenápadne overte v partnerovom šatníku, a to či už sa rozhodnete pre akýkoľvek typ bielizne.

Cool ponožky

Aj malé darčeky pre mužov by mali byť originálne a premyslené. Ak stále váhate, čo priateľovi k Vianociam, stavte na tradičné darček - ponožky. Kreatívnym dušiam kúpte veselé farebné varianty, vďaka ktorým budú mať v práci ešte lepšie nápady. Prakticky založenie páni ocenia skôr pohodlné prírodné materiály ako bavlnu, bambus alebo merino vlnu. O farby a vzory im zase až toľko nejde.

Z vianočné edícia

Máte radi vianočné pyžamá? Potom ho kúpte nielen partnerovi, ale napríklad aj sebe. V Amerike je nosia celej rodiny, tak prečo nezaviesť túto instafriendly tradíciu aj u nás? A či vám prídu pyžamá staromódny, skúste niečo rovnako pohodlného, ​​ale viac sexy.

Vianočné bielizeň pre mužov?

Vianočný spodná bielizeň má rozhodne svoje čaro. Síce ho nevyužijete po celý rok, ale ak dobre vyberiete a nezabudnete ani na správne skladovanie, nemusíte sa báť, že by vám do budúceho roka nevydržalo. Vianočné trenky sú vtipné a pritom sexy, takže ak nemáte doma úplného suchára, bude mať z takéhoto tematického darčeku radosť a treba nabudúce podobne obdaruje zase on vás.

Aby vám to ladilo

Dvojnásobne poteší spodné prádlo pre páry, ktoré môže vyjadrovať treba vaše spoločné záľuby a vášne. Je len na vás, či sa rozhodnete pre zladené pánske a dámske trenky alebo k trenkám pre partnera vyberiete pre seba sexi nohavičky. Najmä pri online nákupe odporúčame dať si pozor na to, aby rovnaké motívy na rlzných strihoch vyzerali dobre.

Pohodlné nákupy na e-shope

Online obchod so spodnou bielizňou má niekoľko výhod. Vianočné darčeky pre mužov tú vyberiete rýchlo, jednoducho a anonymne, takže sa nemusíte ostýchať na zákazníckej podpore na čokoľvek opýtať. A keby darček predsa len nevyhovoval, je možné ho do 120 dní bezplatne vymeniť.

Rýchlo a vo vianočnom balení

Trenyrkarna.cz ponúka aj expresné doručenie alebo vyzdvihnutie tovaru na výdajniach a samozrejme vám všetko darčekovo zabalí. Ak teda nepatríte medzi fanúšičky DIY, pokojne prenechajte viazanie mašľou profesionálom a radšej si s partnerom užite predvianočné chvíle pohody.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií