120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

TOP 6 pánskych faux paux so spodnou bielizňou

Uverejnené: 24.05.2021
Kategórie: Spodná bielizeň

Dopustiť sa módneho faux paux na plese alebo iné spoločenské udalosti je jedna vec. Zažiť ale módny trapas pri intímnej chvíľke, to je iný level. Bohužiaľ ale práve k tým najväčším módnym trapasom mužov dochádza práve vo chvíli, keď odhodí nejaký ten zvršok. Niekedy to dokonca nie je ani nutné, pretože je módny prešľap znateľný hneď na prvý pohľad. Zaujíma vás, o aké trapasy ide? Máme pre vás zoznam tých najhorších pánskych faux paux so spodnou bielizňou, ktorým by ste sa mal, ak si nechcete urobiť hanbu, vyhnúť oblúkom!

1. Ponožky v sandáloch

Mnohé módne trapasy vznikajú nevedomky, kedy si dotyčný skrátka neuvedomuje, že to, čo si práve obliekol, vyvolá vlnu pobúrenia. U ponožiek v sandáloch to ale neplatí. Každý muž, ktorý sa rozhodol obuť sandále na ponožky, si určite musí byť jasne vedomý toho, že sa jedná o klasické módne peklo.

Tento trapas je už verejne známy a upozorňuje na neho každý módny stylista. Nie je teda možné, že by ho niekto nepoznal. Aj napriek tomu sa ale nájdu takí, ktorí sa neboja ponožky v sandáloch vytiahnuť vysoko do polovice lýtok. Treba podotknúť, že zámerom väčšiny týchto mužov nie je vytvoriť neopozeraný alebo provokatívný model, ale jednoducho bežný outfit do práce, na nákup alebo na návštevu k lekárovi. O to horší trapas to je. Ponožky v sandáloch z recesie by sa totiž dali ešte odpustiť. Či už je to ale ako chce, odporúčame sa tejto kombinácii radšej vyhnúť.

2. Košele zastrčená v trenírkach

Udržať košeľu po celý deň v nohaviciach je celkom veda. Zastrčení košele do treniek vám s tým ale rozhodne nepomôže. Takže to ani neskúšajte. Každým predklonom totiž zbytočne riskujete, že sa vám vyhrnie nielen košela ale aj trenky alebo boxerky. A určite si viete sám predstaviť, ako veľmi vtipne košela zastrčená v trenírkách vyzerá.

Ak teda chcete vedieť, ako nespôsobiť faux paux a nebyť ostatným na smiech, dajte si pozor na to, aby košele zostala naozaj len v nohaviciach a omylom ste ju nezastrčil do spodného prádla. Po každom ohnutí si potom košeľu znovu nenápadne poupravte.

3. Deravá spodná bielizeň

Nie je nič horšie, ako keď sa pred svojou partnerkou ukážete v deravom spodnom prádle. A nielen pred partnerkou. Hanbu si odtrhnete aj pred ostatnými v šatni v posilňovni alebo napríklad u lekára. Preto hlavná zásada, ako predísť trapasu, spočíva v tom, dbať na čistú, kvalitnú a neobnošenú spodnú bielizeň. Všetky trenírky, slipy a boxerky s vyťahanými niťami a dierami na zadku, nohaviciach alebo dokonca v oblasti genitálií bez milosti vyhoďte a nakúpte si nové.

4. Zlá veľkosť slipov a trenírok

Správna veľkosť je u pánskej spodnej bielizne úplne zásadná. Nielenže sa budete cítiť komfortne, ale tiež vám nebude nikde nič prebývať, tlačiť alebo vykukovať. Problém predstavuje ako bielizeň malé, tak veľké. Predovšetkým nevhodne vybraná veľkosť slipov a klasických trenírok pôsobí veľmi nelichotivo. Príliš malé slipy totiž nebudú dobre zakrývať intímne partie a budú škrtiť. V prípade treniek si zase dajte pozor na väčšie veľkosti, pretože vám guma v páse môže byť až moc veľká, čo môže nahrávať skĺzavaniu trenírok z bokov.

5. Pánske tangá si nechajte na doma

Pánske tangá nie sú v našej spoločnosti ešte natoľko dobre prijímaná, aby ste sa nimi mohol všade chváliť. Ak teda chcete vedieť, ako sa nestrápniť, radšej si ich nechajte na doma. A to aj v prípade, že sa neplánujete nikde vyzliekať do spodného prádla. Aj pri obyčajnom predklone totiž môžu byť tangá vidieť.

6. Krátke ponožky k obleku

Mnoho mužov rieši, ako sa obliecť do spoločnosti alebo ako sa obliecť na ples, ale pritom zabúda na tú najpodstatnejšia vec, ktorá dokáže vyvolať to najhoršie faux paux. A tou vecou sú ponožky! Nízke ponožky k obleku a prakticky k akýmkoľvek spoločenským nohaviciam skrátka nie sú vhodné. Ich správnu dĺžku môžete určiť podľa toho, že sa posadíte a vyskúšate, ako veľmi vysoko sa vám vyhrnuté nohavice. Pri posadenie by ponožky mali zakrývať celú nohu, ktorá sa odkryje. Rozhodne teda ponožky musí byť dlhé aspoň k lýtku.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií