120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Oslavujeme narodeniny! Zľavy až 80 %
Black Friday

Urobte svojej priateľke radosť novým spodnou bielizňou! Poradíme vám, ako ho vybrať

Uverejnené: 19.10.2020
Kategórie: Spodná bielizeň

Vianoce, Valentín, výročie, narodeniny, alebo len tak pre radosť. Spodná bielizeň predstavuje skvelý darček k mnohým príležitostiam. Niektorým mužom ale vyberanie spodnej bielizne pre priateľku alebo manželku činí značný problém, a preto radšej jeho nákup odkladajú na neurčito. To je ale veľká škoda. Darovať sexy spodná bielizeň je totiž takým malým darčekom aj pre vás samotných. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, pripravili sme pre vás jednoduchý návod, v ktorom sa okrem iného dozviete, ako sa trafiť do vkusu i veľkostne.

 

Ako vyzrieť nad určením veľkosti

Výber veľkosti dámskej spodnej bielizne je ošemetná vec. Ak zvolíte malé, môže sa vaša druhá polovička cítiť dotknuto, že sa do vami vybraného kúsku nezmestí. Podobne tiež môže zareagovať na bielizeň príliš veľké. Určiť správnu veľkosť teda očami muža nie je vôbec jednoduché.

 

Obzvlášť komplikované je to u podprseniek, kde okrem veľkosti košíčkov je nutné pre správny výber poznať aj veľkosť obvodu. Nezostáva teda nič iné než sa nenápadne mrknúť na visačku niektoré z podprseniek, ktorú vaša priateľka nosí. Počkať si ale musíte buď na vhodnú príležitosť, alebo na to môžete ísť hrou. Navrhnite svojej priateľke, že si ju premeriate krajčírskym metrom, pretože pre ňu chystáte darček. Na oplátku si zase bude môcť premerať ona vás. Hlavne ju ale zmerajte na viacerých miestach, nech nemá tušenie, aký kúsok oblečenia budete kupovať a všetky namerané údaje si starostlivo poznačte.

 

Ak sa nechcete púšťať do žiadnych veľkých akcií, stavte na darček v podobe sexi nohavičiek. Predsa len výber podprsenky je pre bezcitnejšie. Nohavičky však urobia rovnakú, ak nie väčšiu radosť. A akú veľkosť zvoliť? U nohavičiek to iste odhadnete. Prípadne môžete siahnuť po niektorom kúsku Styx, čo je značka vyrábajúca českej spodnú bielizeň. Pre boxerky a trenírky Styx je typická široká guma v páse, ktorá sa dokonale prispôsobí postave. Takže ak sa pomýlite o jednu veľkosť, nebude to tak vadiť.

 

Ako sa trafiť do vkusu

Aby bola žena vášho srdca z darovaného spodnej bielizne nadšením bez seba, musí ju v prvom rade padnúť do oka. Inšpirovať sa môžete v jej šatníku a tým, aké prádielko si sama vyberá. Podľa toho ľahko spoznáte, či preferuje športové či skôr elegantný štýl. Myslieť by ste ale mali tiež na to, že vybrané spodná bielizeň by malo byť jedinečné a štýlové. Skrátka také, ktoré ešte nemá v šatníku. Bezšvíkové dámske spodné prádlo preto radšej nechajte v obchode a zvoľte viac luxusný variant.

 

Skvelou voľbou je čipkový set, zvodná nočná košieľka, erotické pančuchy alebo trendy športová podprsenka zdobená širokou podprsnej gumou s nápisom značky. K najobľúbenejším značkám medzi ženami bezpochyby patrí spodná bielizeň Calvin KleinTommy Hilfiger alebo Puma.

 

Akú zvoliť farbu

Stávkou na istotu je čierna, biela alebo telová farba. Či už zvolíte z týchto troch akúkoľvek, určite nesiahnete vedľa. Dosť možno ale váš darček nevzbudí takú vlnu radosti, akú by urobilo spodnú bielizeň červené alebo tmavo modré.

 

Ako pikantné darček k výročiu alebo Valentínovi sa obzvlášť hodí práve bielizeň v červenej farbe, ktoré pôsobí mimoriadne zmyselne. Svoje fantázie ale majte neustále na uzde. Ak nejaká farba v šatníku vašej priateľky alebo ženy chýba, určite má na to nejaký dôvod. Buď jej nepristane, alebo sa v nej necíti dobre. Ak teda chcete, aby darované spodná bielizeň pravidelne nosila, rozhodne sa vyhnite práve tým farbám, ktoré na nej príliš často nevídate.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 334 recenzií