120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Oslavujeme narodeniny! Zľavy až 80 %
Black Friday

Užite si čakanie na Ježiška s nevšedným adventným kalendárom

Uverejnené: 24.11.2022
Kategórie: Spodná bielizeň

Mnoho z nás si z detstva pamätá lacné adventné kalendáre plné málo kvalitnej čokolády, ktoré nám spríjemňovali čakanie na Štedrý deň. Anjelikovia, Mikuláš na saniach alebo kométa sa stali našimi adventnými sprievodcami a každý sa na sladkú drobnosť tešil. Ale doba sa mení a dnes je všetko inak. Alebo nie?

Adventné kalendáre znova na scéne

Pred desiatimi rokmi to skoro vypadlo, že adventným kalendárom dočista odzvonilo. Čokoláda pre deti sa stala takmer symbolom zlého rodičovstva a kalendáre od starých rodičov končili v lepšom prípade v oteckovom žalúdku, v tom horšom priamo v smetiaku.

V posledných niekoľkých rokoch ale zažívajú adventné kalendáre doslova znovuzrodenie a rozhodne necieli len na deti. Nevšedné adventné kalendáre pre mužov, pre ženy aj pre páry sa stali neoddeliteľnou súčasťou vianočných kampaní značiek z rôznych odvetví – existujú adventné kalendáre pre ženy plné kozmetiky alebo adventné kalendáre pre mužov, ktoré ponúkajú degustačné fľaše s whisky, rumom alebo pivom. Samozrejmosťou sú adventné kalendáre od výrobcov rôznych pochutín, ako sú cereálie, syry alebo údeniny. A vedeli ste, že existuje aj zmrzlinový adventný kalendár?

Personalizovaný adventný kalendár Styx

Vyššie spomínané nevšedné adventné kalendáre ponúkajú spotrebný tovar, ktorý sa ďalších Vianoc väčšinou nedožije. Pokiaľ ale máte chuť dopriať si niečo naozaj výnimočné, skúste adventný kalendár s oblečením. Predstavte si to trochu ako rozprávku o Popoluške –⁠ každý deň otvorte okienko, ktoré vám ponúkne nové šaty.

Teda taký adventný kalendár s oblečením by sa nám zrejme len ťažko vošiel do bytu. Ale čo by ste povedali na nevšedný adventný kalendár Styx, v ktorom nájdete 24 kúskov kvalitnej českej spodnej bielizne? V každom kalendári nájdete 12 kusov treniek alebo boxeriek, 11 párov ponožiek a jedno okienko s tajným prekvapením.

Veľkou výhodou adventného kalendára Styx je to, že si jeho obsah môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Ľahko sa z neho môže stať adventný kalendár pre ženy, pre mužov aj pre páry – po jeho objednaní sa vám sami ozvú zo zákazníckej linky a spoločne vyberiete produkty podľa toho, ako vám to bude najviac vyhovovať. Môžete si ľubovoľne nakombinovať dámske nohavičky, pánske trenírky a ponožky rôznych veľkostí tak, aby ste si tešenie na Ježiška užívali spoločne.

Kvalitná spodná bielizeň od českej značky

So spodnou bielizňou značky Styx sa na českom trhu môžete stretnúť už od roku 1996, kedy ju založili kamaráti Adam Sýkora a Petr Vlasák. Vtedy chceli dokázať, že pánska spodná bielizeň nemusí byť len klasické slipy v nudných farbách. Preto sa vrhli do výroby treniek v odvážnych farebných kombináciách a vzoroch, ktoré vám zdvihnú náladu. Dnes sa navyše neobmedzujú len na pánsku spodnú bielizeň, ale na svoje si u nich prídu aj ženy, ktoré si môžu vyberať napríklad zo širokej ponuky pohodlných treniek na spanie.

Okrem nevšedných farieb a vzorov si ale Styx zakladá aj na pohodlných strihoch a kvalitných materiáloch, ako sú 100% bavlna, bambus alebo satén, aby vaše intímne partie dostali tú najlepšiu starostlivosť. Všetka výroba navyše prebieha v Českej republike. Pokiaľ teda hľadáte nevšedný adventný kalendár pre svoju partnerku, partnera alebo pre seba, potom je adventný kalendár s oblečením Styx skvelou voľbou, pretože toto adventné prekvapenie vám vydrží dlhé mesiace a vykúzli úsmev na perách pri každom použití.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 334 recenzií