120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

V akom spodnom prádle vyraziť na prechádzku

Uverejnené: 13.08.2021
Kategórie: Spodná bielizeň

Tipov na spodnú bielizeň do práce, do spoločnosti alebo na šport nájdete všade veľa. Čo si ale obliecť na prechádzku do parku či víkendový výlet? Vďaka nášmu malému návodu to hravo zvládnete a budete sa cítiť skvele, v každom ročnom období a za každého počasia.

V lete víťazia priedušné modely

Na letné prechádzky, výlety a dovolenky sa najlepšie hodí priedušná bielizeň z prírodných materiálov, ako je bavlna, bambus alebo hodváb. Dokážu totiž príjemne chladiť a odvádzať vlhkosť, ale keď príde studený front, tak i krásne zahrejú.

Aj spodná bielizeň z týchto materiálov môže dobre vyzerať, a to vďaka bavlnenej alebo hodvábnej čipke alebo rôznym aplikáciám. Na prvom mieste by ale malo byť pohodlie a v horúcich dňoch pozor tiež na presvitanie bielizne pod oblečením. Ramienka bielej či inej farby pod tielkom nevyzerajú vôbec dobre. Ideálnou voľbou sú vždy podprsenky v telovej farbe, ktorá sa čo najviac blíži odtieňu vašej pleti. Pod tmavé oblečenie je možné si vziať aj čiernu bielizeň.

Jeseň a zima si žiadajú teplo

Ak teploty neklesajú hlboko pod nulu, na pletené trenky to zrovna nie je. Pod nohavicami by sa v nich mohli chúlostivé miesta nepríjemne zapariť. Bohato vám postačí kvalitná bavlna a viac materiálu. Tangá teda môžete vymeniť za klasické alebo predĺžené nohavičky, slipy za boxerky a vyrazte v ústrety novým dobrodružstvám.

Pohodlná bielizeň na turistiku

Na túry odporúčame vyložene funkčné prádlo, a to ako pre ženy, tak pre mužov. Najčastejšie sa vyrába z polypropylénu alebo polyesterového hodvábu a skvele izoluje aj odvádza teplo. Vypchávky v tomto prípade naozaj potrebovať nebudete. Ženám odporúčame športové podprsenky a funkčné nohavičky a mužom zase funkčné boxerky.

Do ruksaka i kufra - všestranné a univerzálne

Ak sa chystáte na predĺžený víkend do prírody, bude sa vám hodiť nekrčivá a skladná bielizeň, ktorá vyzerá skvele aj po dvoch dňoch v batohu alebo ruksaku. Nenáročné materiály ako bambus sa navyše dajú aj jednoducho preprať a sú suché za pár hodín.

Strihy a dizajn

Nič nepokazíte súpravou s logom svojej obľúbenej značky, ktorá bude krásne ladiť s celým outfitom. V lete potom hrá prím bezšvové prádlo, pretože pekne vytvaruje postavu, ale napriek tomu zostane skryté pod šatami, tielkom alebo tričkom.

Spodná bielizeň na prechádzky a výlety by tiež mala mať správnu veľkosť. Len tak nehrozí nepríjemné zhrňovanie a otlaky. Naopak vám bude príjemná po celý deň.

Priznaná podprsenka

Ak na to máte odvahu, môžete si podprsenku obliecť miesto topu a vyraziť nielen do fitka, ale napríklad aj na prechádzku alebo na výlet. Aby vám nebola zima, doplňte ju štýlovou mikinou na zapínanie. Sexy a ľahko provokatívne potom pôsobí aj kombinácia s voľným tielkom, prípadne s topom. A báť sa nemusíte ani výrazných farieb. Jediné, čo odborníci odporúčajú, je neukazovať podprsenku celú, ale vždy iba časť.

Tip na záver: Do mesta potom stačí len vymeniť mikinu za sako a športovú podprsenku za modernú čipkovanú braletku.

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií