120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Výhodný štvrtok
Zľavy až 80 %
Výhodný štvrtok

Zoznámte sa s novou značkou Nedeto: spodná bielizeň, ktorú chcú mať doma všetci

Uverejnené: 30.11.2022
Kategórie: Spodná bielizeň

Česká značka Styx, ktorá spadá pod Trenírkáreň.sk, sa do povedomia zákazníkov zapísala vďaka nevšednému dizajnu, hravým vzorom a živým farbám. Teraz Trenírkáreň.sk predstavila ďalšiu značku spodnej bielizne - Nedeto. V jej portfóliu nájdete basic spodnú bielizeň, ktorú môžete obliecť na každú príležitosť. Čo všetko by ste mali o značke Nedeto vedieť?

Podstatou Nedeto je jednoduchosť

Trenírkáreň.sk sa rozhodla českým zákazníkom dopriať spodnú bielizeň, ktorá bude dostupná v základných farbách. K dostaniu sú pánske boxerky a trenírky, ale aj dámske nohavičky klasického strihu. Spodná bielizeň je k dispozícii v jednofarebnom prevedení, ale aj s decentnou zábavnou obrázkovou potlačou. Veľká obľuba u Čechov a Slovákov sú packy spodnej bielizne, a tak je Nedeto v predaji aj v cenovo veľmi výhodných baleniach.

Spodná bielizeň Nedeto sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Či už sa chystáte na rande, do fitka, na obchodné rokovania alebo sa budete len tak povaľovať doma, vždy si na seba môžete obliecť Nedeto. Spodnú bielizeň jednej farby by mali mať doma všetci.

Spodná bielizeň Nedeto sa hodí na akúkoľvek príležitosť

Bavlna je zárukou toho najpríjemnejšieho nosenia

Pánska aj dámska spodná bielizeň značky Nedeto sa šije z najpríjemnejšieho a najobľúbenejšieho materiálu, z bavlny. Bavlna je prírodným materiálom, ktorý nespôsobuje žiadne alergické reakcie, a tak ju môžu nosiť aj ľudia, ktorí majú extrémne citlivú pokožku. Výhodou bavlny je pevnosť, a tak bielizni neuškodí ani častejšie pranie alebo pranie na vyššie teploty.

Bavlnená bielizeň je evergreenom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Žiadny iný materiál neponúka také pohodlie pri nosení, skvelú savosť a prvotriednu priedušnosť. Na dlhšie nosenie a styk s intímnymi partiami je bavlna ako stvorená. Bavlnené nohavičky ani pánske trenírky navyše nedráždia pokožku, ani keď sa spotíte.

Aby bielizeň na tele dobre držala a skvele k nemu priľla, kombinuje sa bavlna s elastanom. Spodná bielizeň Nedeto sa teda vyrába zo zmesi bavlny a elastanu, kde 95 % tvorí bavlna a 5 % elastan. Elastan dodá bavlne potrebnú pružnosť, takže sa spodná bielizeň nezhŕňa, nekrabatí a perfektne drží tam, kde má.

Prednosťou novej spodnej bielizne je priliehavosť, takže ju môžete nosiť pod akékoľvek oblečenie, vrátane toho upnutejšieho. Špecifický strih majú pánske trenírky, ktoré zachovávajú voľnosť, ale zároveň nie sú až také „vrecovité“, ako je u klasických trenírok bežné. Pod nohavicami teda nebudú robiť neplechu.

Prednosťou novej spodnej bielizne je priliehavosť, takže ju môžete nosiť pod akékoľvek oblečenie, vrátane toho upnutejšieho.

Čo na spodnú bielizeň Nedeto hovoria zákazníci?

Zákazníci, ktorí už pánsku alebo dámsku spodnú bielizeň Nedeto nosia, sa najčastejšie zhodujú na tom, že je ušité z príjemného a kvalitného materiálu, ktorý sa perfektne nosí. Nechýbajú ani pochvaly na strih. Strih trenírok oceňujú aj staršie ročníky, trenírky totiž nikde neškrtia.

Celkovo je podľa zákazníkov veľká výhoda v tom, že bielizeň má klasický strih, decentný vzhľad a je ušité z príjemného materiálu. Tí, ktorí majú radi „vtipy“, oceňujú nápadité spracovanie jednoduchých potlačí alebo trefných textov. Na spodnom prádle Nedeto si skrátka každý nájde to svoje.

Zákazníci, ktorí už pánsku alebo dámsku spodnú bielizeň Nedeto nosia, sa najčastejšie zhodujú na tom, že je ušité z príjemného a kvalitného materiálu, ktorý sa perfektne nosí.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií