120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

Tipy na vianočné darčeky pre ženy: kvalitnú spodnú bielizeň

Uverejnené: 16.11.2020
Kategórie: Spodná bielizeň

Ak si neviete rady s vianočným darčekom pre manželku alebo priateľku, stavte na kvalitnú spodnú bielizeň. Chybu neurobíte so zvodným čipkovaným ani bavlneným spodným prádlom. Záleží na tom, či vaša partnerka preferuje sexy štýl alebo skôr pohodlie, aké sa jej páči strihy a farby. Skrátka a jednoducho, myslite pri výbere výhradne na ňu, nie na seba.

najlepšie značky
Veľmi obľúbené sú luxusné kúsky od značiek ako Calvin Klein alebo Tommy Hilfiger, ktoré ponúkajú ako samostatné podprsenky a nohavičky, tak celé súpravy spodnej bielizne. A v posledných rokoch stúpa aj obľuba extra pohodlných dámskych trenírok, obrovský výber má napríklad Styx. Možno ale hľadáte niečo originálne a nevšedného. Čo napríklad vianočné spodnú bielizeň alebo červené pyžamo pre tú správnu sviatočnú náladu?

Vtipne a v štýle
Američania nosia na Vianoce rovnaká pyžamá, v Európe sa ale vieme viac odviazať, a tak rastie obľuba zladeného spodnej bielizne pre páry.Výběr potlačí prispôsobte vašim spoločným záľubám, strih môže byť rovnaký, ale cool sú aj kombinácie pánskych treniek a dámskych nohavičiek. Kvalitný prírodný materiál by mal byť v tomto prípade jasnou voľbou.

Zvodné prádlo
Sexy súprava spodnej bielizne poteší vás oboch, Musíte ju ale vybrať správne. Ak si vaša žena alebo priateľka potrpia na sexi kúsky, pokojne jej kúpte luxusné rudý korzet. Niektoré dámy a slečny by ste ale takým prekvapením mohli skôr vyľakať. Pre takéto prípady zvoľte menej vyzývavé strihy bielizne v tmavo modrom alebo fialovom odtieni. Modrá podčiarkne sexappeal blondínok a fialová sluší brunetkám. Nič samozrejme nepokazíte ani čiernu klasikou, ktorá si ale žiada zaujímavejšie prevedenie.

Pohodlie v sexi krajkách?
Verte alebo nie, aj krásne čipkované prádlo môže byť pohodlné, záleží totiž hlavne na materiáli. Ak vám nevadí investovať do darčekov pre ženu vyššie sumy, odporúčame hodvábnu čipku. V opačnom prípade vyberajte také spodné prádlo, ktoré kombinuje príjemnú balněnou časť s čipkovanými detailmi.

Ako sa trafiť do vkusu i veľkosti?
Pri výbere mäkkých darčekov je vždy potrebné poznať správnu veľkosť a u spodnej bielizne pre ženy obzvlášť. Radšej si to overte v partnerkinho šatníku, kde sa zároveň môžete nechať inšpirovať jej obľúbeným štýlom. Všetci muži, ktorí si sami na nákup netrúfajú, majú ešte tri ďalšie možnosti, poradiť sa s kamarátkou, vybrať darčeky priamo s partnerkou alebo tentoraz pre istotu vziať za vďaku darčekovými poukazy. Možno nie sú tahle riešenie dokonale romantická, ale zase vám zaistí pohodový Štedrý večer. :)

Darčekový poukaz nemusí byť nuda
Aby poukaz nepôsobil chladne a neosobne, pekne ho zabaľte a skúste pripojiť aj nejakú drobnosť, ktorá sa vyberá ľahšie. Či už pôjde o pančuchy, nohavičky alebo trebárs len partnerkinu obľúbenú čokoládu, každú ženu také milé gesto poteší.

Správne vyberiete aj v e-shopoch
V online obchode so spodnou bielizňou vyberiete darčeky pre ženy rovnako dobre ako v kamenných predajniach. Behom chvíľky vám poradia odborníci na chatu, e-mailu alebo telefónu. Rozhodne ale nenechávajte nákup na dvadsiateho tretieho. Zákazníckej podpory e-shopov i kuriéri toho majú tesne pred Vianocami nad hlavu a aj vy by ste boli zbytočne v strese. Ak je doba doručenia na hrane, opäť sa ponúkajú darčekové vouchery.

Vianočné balenie online?
U nás v Trenýrkárna.cz vám všetko rovno aj darčekovo zabalíme, takže nemusíte zháňať baliace papiere ani sa trápiť s viazaním mašľou podľa Youtube. :)

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií