120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Zľavy až 80 %
Black Friday

Trenky pre všetky zamilované páry

Uverejnené: 13.10.2020
Kategórie: Spodná bielizeň

Lásku a zamilovanosť si každý vychutnáva po svojom. Čo vzájomnú vášeň podčiarknuť trenkami pre páry, ktoré sú nesmierne pohodlné a štýlové zároveň? Kúpte si trenky pre páry aj Vy a uvidíte, ako to Váš vzťah perfektne oživí.

Sekcia treniek pre páry Vám prináša širokú ponuku nevšedných treniek, ktoré ako raz oblečiete, už ich nebudete chcieť dať dole. Svojim komfortom, originalitou a cenovú prijateľnosťou si zaručene získajú Vaše srdce a stanú sa jedným z najobľúbenejších módnych kúskov Vášho šatníka. Vyberať môžete zo širokej ponuky treniek najrôznejších farieb, veľkostí a značiek. A záleží len na Vás, či medzi Vaše favoritov budú patriť trenky s bodkami, trenky so srdiečkami, trenky vo výrazných farbách, alebo naopak trenky v decentných tónoch.

 Prečo by ste si mali zaobstarať trenky pre zamilované páry aj Vy?

 trenky skvele podčiarknu Vašu žeravú zamilovanosť

 jedná sa o perfektný darček pre Vašu milovanú polovičku

 sú ideálne na domáce leňošenie v dvoch

 

Trenky pre páry úspešných značiek

Sekcia párových treniek je plná trenírok značiek Styx a ELKA Underwear. Tieto značky Vám prinášajú vysoko kvalitné české módne kúsky, ktoré sú šité s láskou a citom. Jedná sa o značky, ktoré sa radí medzi jedny z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších v oblasti spodnej bielizne. Iste si z ich ponuky vyberiete aj Vy.

 Ikonická značka Styx pôsobí už od roku 1996, ktorú v tomto roku založili spolužiaci a najlepší priatelia Adam Sýkora a Petr Vlasák. V súčasnosti sa značka Styx radí medzi najlepšie predajcu spodnej bielizne u nás. Ako jedna z mála značiek má Styx výrobu svojho spodného prádla stále v Českej republike.

 Aj značka ELKA Underwear sa môže pýšiť výrobou svojich módnych kúskov v Českej republike. Okrem kvalitného spracovania značka ELKA Underwear kladie veľký dôraz na výber použitých materiálov. Trenky sú kompletne vyrobené zo 100% bavlny a ktorých strih Vám poskytne jedinečný komfort a pohodlie.

Trenky pre páry svetových módnych značiek

Ak by ste však radšej siahli po trenkách svetových módnych značiek, nie je nič jednoduchšie. Stačí sa mrknúť do pestrej ponuky jedinečných značiek, akými sú napríklad Tommy Hilfiger a Calvin Klein. Bezpochyby medzi ponúkanými trenkami a nohavičkami nájdete také, ktoré by sa k trenkám Vášho partnera perfektne hodili. Trenírky značiek Tommy Hilfiger a Calvin Klein Vás očarí jedinečnými materiálmi, precíznym spracovaním a luxusným dizajnom.

 Nie je zrejme potrebné niekomu dlho predstavovať svetovú módnu značku Tommy Hilfiger. Za synonymum sortimentu tejto modne značky možno považovať jednoduchosť, kvalitu, eleganciu a ležérnosť. V našej ponuke nájdete široký výber dámskeho aj pánskeho spodného prádla značky Tommy Hilfiger. A to predovšetkým kvalitných nohavičiek a podprseniek. Pre pánov prinášame široký výber boxeriek a trenírok, ktoré vás nadchnú spracovaním, ale aj materiálom, ktorý zaistí pohodlné nosenie.

 Už samotný názov značky znie luxusne a prepychovo. A práve taký je aj samotný sortiment značky Calvin Klein. My Vám prinášame širokú ponuku dámskeho a pánskeho spodného prádla tejto oslnivé značky, ktorá je spájaná so zaručeným komfortom ponúkaných kúskov a použitím tých najkvalitnejších materiálov. Konkrétne v našej ponuke kúskov Calvin Klein nájdete pánske boxerky, slipy, trenky, pyžamá a jocks. Dámy potešíme pestrou ponukou nohavičiek, táng, podprseniek a pyžám, ktoré nie sú len pohodlné, ale sú tiež nesmierne zvodné.

 Stavte na trenky pre páry aj Vy. Uvidíte, aký to do Vášho vzťahu vnesie nový náboj plný vášne.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií