120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Víkendový výprodej
Gigantický výpredaj! Zľavy až 80 %
Black Friday

Už žiadne stereotypné valentínske darčeky. Tento rok zabodujte s párom spodnej bielizne.

Uverejnené: 01.02.2024
Kategórie: Spodná bielizeň

Nebuďte predvídateľní alebo aký darček sa najčastejšie dáva na Valentína?

Áno, Valentín, ktorý sa oslavuje 14. februára, je jednoznačne sviatkom lásky. V tento deň si zaľúbenci dávajú darčeky a dokazujú svojmu partnerovi lásku.

Medzi 3 najklasickejšie darčeky, ktoré dnes nikoho neohúria, však patria:

  1. Kvety - tradícia darovania kvetov na Valentína siaha až do 17. storočia. Najčastejšie ženy dostávajú ruže, pričom každá farba má iný význam. Červené a karmínové ruže symbolizujú lásku.
  2. Valentínske pohľadnice alebo valentínky - prvé záznamy hovoria, že prvú valentínku poslal francúzsky vojvoda Karol svojej manželke z väzenia v londýnskom Toweri v roku 1415. Bola na nej napísaná milostná báseň. Avšak až v 17. storočí si ľudia začali na Valentína vymieňať ručne písané listy a pohľadnice. Od 40. rokov 19. storočia sa valentínky začali masovo vyrábať v USA. Kým v 19. storočí boli k dispozícii aj valentínske brožúrky, ktoré obsahovali vzorový text, ktorý ste mohli napísať na kartičku, dnes všetko nájdete na internete.
  3. Čokoláda - Richard Cadbury začal baliť čokoládu do ozdobných škatuliek, aby zvýšil predaj. V roku 1861 predstavil 1. bonboniéru v tvare srdca, ktorej sa každoročne na Valentína predajú milióny kusov.

Kúpa týchto troch darčekov je najčastejším riešením otázky, čo dať žene alebo mužovi na Valentína. Ako vidíte, sú obľúbené už stovky rokov, takže nimi svoju druhú polovičku pravdepodobne neprekvapíte. Potešíte, to je isté. Boli by ste však originálni? Ani nie.

zdroj: freepik.com

Skúste to tento rok so spoločným valentínskym darčekom

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že by ste na Valentína urobili radosť nielen svojmu partnerovi, ale aj sebe? Ak áno, uvažujete správnym smerom. Spoločný valentínsky darček môže do vzťahu priniesť niečo nové, nečakané a prekvapivé.

Aké sú najobľúbenejšie darčeky pre páry?

  • Spoločná párová masáž alebo sauna,
  • romantická večera, na ktorej si objednáte to, čo máte obaja radi,
  • spoločný zážitok, napríklad kurz varenia, prípravy kávy, miešania koktailov alebo možno túra na horu, ktorú chcete obaja vidieť, atď,
  • spodná bielizeň pre pár.

"Ak chcete na Valentína urobiť niečo iné, máte jedinečnú príležitosť. Nezáleží na tom, či ste so svojím partnerom už nejaký čas a chcete oživiť váš vzťah, alebo ste spolu len chvíľu a chcete urobiť dojem. Spoločné zladenie spodnej bielizne môže byť zábavným a príjemným spôsobom, ako si spestriť romantický večer vo dvojici," hovorí Adam Rožánek.

zdroj: freepik.com

Aké sú výhody valentínskych darčekov pre páry?

Ak obdarúvate len jednu osobu, pravdepodobne jej chcete povedať, čo pre vás znamená, ako veľmi si ju vážite a že ju neberiete ako samozrejmosť. Všetko je zamerané len na jedného z partnerov. Ak sa však rozhodnete obdarovať oboch, môžete pre svoj vzťah urobiť oveľa viac.

Aké sú výhody partnerského darčeka?

  • Posilníte svoj vzťah,
  • budujete určitú tradíciu,
  • spoločne zdieľate radosť z darčeka,
  • podporujete spoločné záujmy,
  • venujete si čas pre seba,
  • dávate druhému človeku najavo, že váš vzťah je pre vás výnimočný.

Oblečte si spodnú bielizeň pre páry

Možno budete prekvapení, koľko párov nosí tzv. párovú spodnú bielizeň. Znie vám to zvláštne? Určite nemusí. A nezavrhujte túto myšlienku, kým sami nevyskúšate párovú spodnú bielizeň. Zhodná spodná bielizeň má množstvo výhod. Ktoré to sú?

  1. Tajomstvo, ktoré poznáte len vy dvaja - možno nepatríte k ľuďom, ktorí si potrpia na zladené oblečenie, ale aj tak sa môžete baviť a zažiť trochu vzrušenia, keď viete, že do mesta vyrážate v rovnakej spodnej bielizni. A že o tom viete len vy.

  2. Každý správny tím by mal mať jednotný pár - každý muž a každá žena, ktorí spolu tvoria pár, dávajú túto skutočnosť svojmu okoliu najavo iným spôsobom. Niektorí si dávajú robiť rovnaké tetovania, snúbenci a manželia nosia prstene. Ak je to pre vás príliš okázalé, najlepšou voľbou môže byť párová spodná bielizeň. Ak sa nehanbíte, pokojne si na "insta" alebo Facebook hodte spoločnú skupinovú fotku vo veselom párovom spodnom prádle. A ak je to pre vás príliš veľký zásah do súkromia, nechajte si túto informáciu pre seba.
  3. Aj keď nie ste spolu, ste si blízki - už len myšlienka na to, že váš partner má na sebe spodnú bielizeň, ktorá sa zhoduje s tou vašou, vám môže pomôcť prekonať ťažký deň v práci, na stretnutí, na služobnej ceste. Skrátka všade tam, kde nemôžete byť spolu.
  4. Vyjadrujete sa - zladená spodná bielizeň je originálny spôsob, ako vyjadriť svoju lásku, oddanosť a vieru v spoločnú budúcnosť.
  5. Zladenie vášho spoločného štýlu - napadlo vás niekedy, že výber spodnej bielizne môže byť skvelou skúškou predtým, ako začnete zariaďovať napríklad spoločný domov? Zistíte napríklad, na akých farbách a motívoch sa zhodnete a čo je pre vás úplné tabu.

zdroj: freepik.com

Párové trenky, nohavičky alebo podprsenky

Ktorá spodná bielizeň je u párov najobľúbenejšia? To závisí od vkusu každého z nás. V poslednom čase sa stali veľmi obľúbenými trenky pre páry. Ako vznikol nápad vyrábať trenírky nielen pre mužov, ale aj pre ženy? Ruslan Skopal hovorí: "Česká republika je národom trenírok. Kým predtým nosili trenírky len muži, časom si pohodlie trenírok obľúbili aj ženy. Kupovali si ich najmä na spanie. Strih pánskych šortiek však na ženách vyzeral dosť asexuálne kvôli všitému zadnému dielu, a tak sa zrodil nápad navrhnúť šortky, ktoré by boli pohodlné a zároveň dobre vyzerali na ženách."

Párové šortky sa líšia strihom. Strih pánskych šortiek sa líši od dámskych šortiek. Spoločným znakom je však veľké pohodlie, ktoré zabezpečujú príjemné materiály, voľné nohavice a široký elastický pás, ktorý drží šortky na mieste, ale netlačí. Skopal dodáva: "Pánske šortky vyrábame zo 100 % bavlny, ale aj z polyesteru a bavlneného saténu. Polyesterový satén sa vyznačuje vysokým leskom. V lete príjemne chladí. Bavlnený satén je príjemnejší na dotyk ako tradičné bavlnené plátno."

zdroj: freepik.com

Okrem pánskych a dámskych trenírok ponuká Trenírkáreň aj ďalšiu spodnú bielizeň pre páry. V rovnakom dizajne sú k dispozícii:

Ak sa teda pánom a dámam nepáči "trenčkotový" strih, môžu si vybrať z inej pestrej ponuky. Napríklad muž môže nosiť boxerky a žena športovú podprsenku v rovnakom dizajne.

Ako si vybrať spodnú bielizeň?

Pri výbere sa určite zamerajte na farbu a dizajn. Ak ste konzervatívny pár, môžete siahnuť po spodnej bielizni, ktorá je len rovnakej farby. V sortimente Trenírkárny nájdete jednofarebnú spodnú bielizeň, ktorá je k dispozícii pre mužov aj ženy. Pre Valentína je typická červená farba. "Červená farba predstavuje vášeň a vyjadruje lásku. Ak si na Valentína netrúfate obliecť červený outfit, oblečte si červenú spodnú bielizeň len na čas pre dvoch. Vyberte si spodnú bielizeň, ktorá je nielen zvodná, ale aj dobre padne a je pohodlná, aby ste sa v nej cítili príjemne a aby vaše spoločné intímne chvíle neboli narušené," hovorí Adam Rožánek.

Ak sa radi zabávate a nuda nemá vo vašom spoločnom živote miesto, siahnite po vtipnej a veselej spodnej bielizni pre páry. Z hľadiska dizajnu si môžete vybrať buď konkrétne potlače, alebo abstraktné vzory. Spodná bielizeň pre páry s abstraktnými vzormi sa vyznačuje pestrými farbami.

Vtipné potlače na spodnej bielizni vyberajte napríklad na základe spoločných záujmov, koníčkov, spomienok a pod. Chodíte obaja po práci alebo cez víkend radi na pohár vína alebo vychladeného zázvorového piva? Máte spolu psa alebo mačku? Ste blázni do komiksov a počítačových hier? Máte radi bodky, autá alebo maskáčové vzory? Zdieľate vášeň pre sladkosti? Tieto a mnohé ďalšie vzory nájdete na spodnej bielizni pre páry, ktorú máme v ponuke.

zdroj: freepik.com

Počuli ste už o trende párového oblečenia?

Párové oblečenie, vrátane spodnej bielizne, má jasný a silný odkaz: spolupatričnosť, jednota a spolupatričnosť. Páry, ktoré si navzájom kombinujú oblečenie alebo chodia v rovnakej spodnej bielizni, hovoria svetu, že nielenže patria k sebe, ale že majú silný vzťah.

Napríklad v Južnej Kórei je silný trend rovnakého oblečenia. Koniec koncov, práve tam sa vzťah považuje za úplne pohlcujúcu záležitosť. My sme zvyknutí oslavovať výročie vzťahu raz za rok, v Južnej Kórei oslavujú každý stý deň, čo je pár spolu. Ruka v ruke s týmto trendom ide obrovská prítomnosť šťastných párov na sociálnych sieťach.

V tejto krajine s viac ako 50 miliónmi obyvateľov sa zladené oblečenie stalo obľúbeným štýlom, najmä medzi zamilovanými mileniálmi. Páry si kupujú napríklad tričká a mikiny, ktoré sa navzájom farebne zhodujú. Pri výbere oblečenia na rande sa pýtajú svojho partnera, čo si oblečie, a podľa toho potom zladia svoje oblečenie. Hoci sa muži a ženy neobliekajú úplne rovnako, dávajú celej spoločnosti jasne najavo, že sú pár.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 347 recenzií