120 dní na výmenu a vrátenie zadarmo
98 % zákazníkov odporúča obchod
Viac ako 350 000 kusov spodného prádla ihneď na odoslanie
Black Friday
Oslavujeme narodeniny! Zľavy až 80 %
Black Friday

V pohodlí spodnej bielizne aj počas Vianoc

Uverejnené: 04.12.2020
Kategórie: Spodná bielizeň

Elegantné šaty, farebné ponožky pod kolená alebo tepláky? Záleží len na vás, čo si počas Štedrého dňa aj celých Vianoc oblečiete. Dôležité je, aby ste sa cítili dostatočne komfortne a to vrátane spodnej bielizne.

 Býva už akousi tradíciou, že ženy počas Štedrého dňa volia skôr spoločenskejší oblečenie. Obzvlášť potom počas večera. Každá žena chce byť u štedrovečernej večere krásna a upravená. Inak tomu nebýva ani u samotného rozbaľovaní darčekov. Pre ženy sa jedná o výnimočnú chvíľu, počas ktorej skrátka chcú pôsobiť skvele. A bezpochyby sa im to darí.

Ani muži nechcú byť väčšinou pozadu a sadajú ku slávnostnej večeri vo svetri, košeľu či dokonca aj obleku s kravatou. V tomto oblečení ale rozhodne nevydrží počas celých Vianoc. Neskôr na rad prichádza pohodlnejšie módne kúsky, v ktorých si môžu vianočnú atmosféru užiť naplno. Od toho tiež predsa Vianoce sú.

Stavte na komfort

Vianoce v sebe však ukrývajú ďaleko viac, než len Štedrý deň. A viete si predstaviť, že by ste v tých elegantných šatôčkach a obleku strávili celé vianočné sviatky? Však Vianoce majú byť predovšetkým dni plné pohody. Stavte preto na o trochu viac komfortnejšie oblečenia, ktoré však vyzerá taky úplne fantasticky a ani pred návštevou sa za neho nebudete musieť hanbiť.

Ak vás čakajú skôr romantické Vianoce v dvoch s vašou drahou polovičkou, skúsiť staviť na originálne trenky pre páry. Komfort je zaručený. A ak náhodou ešte nemáte pre svojho partnera či partnerku nasnímané všetky vianočné darčeky, môžete sa trenkami pre páry nechať inšpirovať. Ide totiž o skvelý tip na roztomilý darček, ktorý perfektne podčiarkne vašu lásku.

Štýlový komfort pre všetky ženy

Ženy väčšinou chcú za každej situácie vyzerať perfektne. To sa však nevylučuje s tým, že sa zároveň nemôžu cítiť pohodlne. Stačí iba zvoliť to správne oblečenie. Ak by ste si teda tohtoročné Vianoce rada užila na maximum, hoďte na pár dní za hlavu všetky diéty, zbytočne sa nestresujte s upratovaním a s punčom v ruke a v pohodlnom oblečení sa v pokoji usaďte do kresla k vianočnej rozprávke. A ak chcete aj u tejto činnosti pôsobiť zvodne a príťažlivo, stačí si zaobstarať niektorý z nami ponúkaných dámskych županov. V tom vás váš partner rozhodne neprehliadne.

Nohy pekne v teple

Mať nohy neustále v teple je základ pre celkové pohodlie. Nekonečne zmrznuté nohy nie sú nič príjemné. Prinášame vám preto širokú a veľmi pestrú ponuku najrôznejších ponožiek, s ktorými zažiarite aj počas Vianoc. Či už hľadáte značkové ponožky pre pánov, vysoké ponožky pre ženy, teplé ponožky do poriadne zimy alebo napríklad ponožky s vtipnými motívmi, tak u nás si zaručene vyberie každý.

Nech je doma trochu veselo

Páni, ak by ste do svojej domácnosti chceli vniesť trochu tej veselej atmosféry aj počas vianočných sviatkov, skúste staviť na kvalitné pánske trenky s vtipným motívom. Vy sa budete cítiť maximálne pohodlne a vaša drahá polovička sa určite nebude nudiť.

V posteli cez celé Vianoce

Vianoce by mali byť predovšetkým časom pokoja a pohody. A tiež poriadneho odpočinku. Preto sa rozhodne nebojte stráviť počas vianočnej sviatku v posteli pokojne celý deň. Aby ste sa aj počas takého dňa v posteli mohli cítiť štýlovo a pohodlne zároveň, kúpte si kvalitný pyžamo, v ktorom vďaka jeho komfortu budete chcieť stráviť celé Vianoce.

V teple aj počas zimných radovánok

A ak vás predstava strávených Vianoc v posteli tak úplne neláka a radšej by ste vyrazili von, nepodceňujte poriadne oblečenie. Ak teda nechcete, aby vás dohnalo zimné prechladnutia, merino vlna vás zaručene zachráni. Nielenže nádherne hreje, ale taky je veľmi príjemná na dotyk. Vyskúšajte ju a uvidíte.

A čo vy, už viete, v čom strávite tohtoročné Vianoce?

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento článok

Přidat komentár



98% hodnotenie
1 334 recenzií